Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] WarRock Chapter 3!

SkrenCior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pojawila się aktualizacja do warrock. No i mamy nasz niedoczekany chapter 3! G1 tak opisuje zmiany:

Hello War Rockers!

We got a huge shipment of War Rock updates so listen up!

-=NEW TEXTURES=-

War Rock weapons and vehicles have just went through major retexturing making each gun / vehicle look even better than ever! Some of these new textured weapons include the AUG, G36, Minigun, and the RPG_7! Higher resolution textures have also been added to the transport trucks, humvees, and the Apache, to name a few! Check out the improvements today!!!

-------------

-=SCOPE FEATURES ADDED=-

The MP5K, TAR 21, AK47, UMP45, and the M16A4 now have usable scopes! Use these scopes for deadly kills from a distance!

--------------

-=CHERRY BLOSSOM KILL EVENT=-

Check out the new Cherry Blossom Kill Event in the following maps!

Velruf, Red Clover, and Emblem

--------------

-=MARKETPLACE SALES=-

By popular demand, the T-Bomb is back! And not only that but all Country Famas' are back! Also, stay tuned tomorrow for the release of the 8th Slot G36 (Camo Edition)!

With all these updates you simply can not miss out!

Head on to the Maintenance Forum Topic for a complete list of all texture changes as well as patch notes!

Enjoy Troopers!

Mysle, ze kazdy da rade to przetlumaczyc, bo ja nie mam czasu ( jak ktos przetlumaczy to moze mi wyslac na pw i dodam do tematu). Pokrótce: Nowe wyglądy niektórych broni i pojazdów. Nowe przedmioty w market place, dodano scope do tar, m16, ak47, ump i mp5k (chodzi o ten działający, nie wizualny) itp.

@EDIT Tłumaczenie by wieczny-1994:

Witam Rockers War!

Mamy ogromny ładunek War Rock aktualizacje więc słuchajcie!

-= nowe tekstury =-

War Rock broni i pojazdów właśnie przeszedł poważne retexturing dzięki czemu każda broń / pojazd wygląda jeszcze lepiej niż kiedykolwiek! Niektóre z tych nowych broni teksturowane obejmują AUG, G36, Minigun, a RPG_7! Wyższa rozdzielczość tekstur również zostały dodane do wózków transportowych, Humvee, a Apache, aby wymienić tylko kilka! Zapoznaj się z poprawy dzisiaj!

-------------

ZAKRES -= funkcji dodanych =-

MP5K, TAR 21, AK47, UMP45 i M16A4 teraz wykorzystywane zakresy! Skorzystaj z tych zakresów śmiertelnie zabija z odległości!

--------------

-= Cherry Blossom KILL EVENT =-

Sprawdź nowe Cherry Blossom Kill zdarzenia w następujących mapach!

Velruf, Red Clover, i godła

--------------

-= =- SPRZEDAŻ RYNEK

By Popular Demand, T-Bomb is back! I nie tylko to, ale wszystkich krajowych Famas "wracają! Ponadto, stay tuned jutro do uwolnienia 8 Slot G36 (Camo Edition)!

Z tych wszystkich aktualizacji po prostu nie można przegapić!

Szef się do utrzymania Forum Topic pełną listę wszystkich zmian tekstury oraz notatki patch!

Żołnierze Enjoy!

@EDIT Jak ktos ma lepsze tłumaczenie niech wyśle mi na pw.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

w koncu te scopy dodali ;> Chyba rzeczywiscie im się nudzi i biora sie za upy.

Ciezko uwierzyc ze to juz Chapter 3... Ale mogli się bardziej postarać i dodać kostiumy :)

P.S google tłumacz to żenada :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Myślałem , że ten Chapter 3 będzie lepszy ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano
=SCOPE FEATURES ADDED=-

The MP5K, TAR 21, AK47, UMP45, and the M16A4 now have usable scopes! Use these scopes for deadly kills from a distance!

Scope jest dodane do wersji podstawowych tych broni czy jakichś odmian np. Gold etc..??

Bo jeśli to jest prawda i taka broń jak AK47 ma scope to będzie to jedna z najlepszych broni teraz.

Taki dmg i scope? Przecież ona będzie zabójcza na dalekie dystanse.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@UP Wydaje mi się, że są to te bronie, które mozna wygrac w evencie. Ja wygralem GALIL na tydzien i rekawiczki :D

@DOWN Wrzucilbys ss?

@EDIT Dostalem jakas nową sniperke M40A1

@EDIT2 Colt fajnie wygląda.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

mp5 zaje wyglada i ak47

jeszcze g36c nieźle

k1

aug jest szybszy

a do tara celownik niepotrzebny lata strasznie

nie zmienili wyglądu (moje bronie)

tmp9

m60 gold

cx4storm

k2

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Nareeszcie...

MAm pytanie czemu jak załączam WarRocka to od razu pisze warrock przestał działać i załączyć nie mogę ?? ;///

A czemu nie wprowadzili przebrań ?

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Powiem jedno wiedziałem że warrock to gówno od zawsze chodź w nie gram ;P Ale takiego gównianego gówna to jeszcze nie było Chapter3 ? jakoś tego nie widzę wooow zmienili wygląd paru broni zmienili wygląd nade i Super bosskooo chapter3 jest niech się dzieci cieszą tyle lat gram w tą grę że mogłem się domyślać że taka kicha będzie z tego ? Co to ma być 0 Broni new do IS 0 jakiś kostiumów itp ? nie zauważyliście oni nic nie zrobili czego nie było w chapter2 gratuluję wszystkim pozdrawiam.A lagi dalej lekkie są na serwerach jak były

Opublikowano

Super!!! Congratulations za tak szybki update... Fajnie że w AK jest scope i jest lepszy wygląd niektórych broni :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Thx za info zaraz obadam jak to się prezentuje

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

A plusujcie mnie dzieciaki jedne mówię to co jest naprawdę. Co dodali super wygląd? wooow a gdzie gra bez lagów gdzie kostiumy i gdzie new bronie w is powtarzam jeszcze raz

Opublikowano

Gz :D

Pogram na nowo :D

A plusujcie mnie dzieciaki jedne mówię to co jest naprawdę. Co dodali super wygląd? wooow a gdzie gra bez lagów gdzie kostiumy i gdzie new bronie w is powtarzam jeszcze raz

Jak nie grasz to po co te gorzkie żale ?...

Fajnie że w ogóle coś dodali... jak chcesz all bronie w is to idź na koreana...

Opublikowano

Info przydatne. Ale temat mozna zamknac bo tu sie spam robi :)

Proponuje aby tematy z info odrazu zamykac zeby nie bylo nie potrzebnego spamu. Wystarczy tylko pare wypowiedzi :]

Opublikowano

Powiem jedno wiedziałem że warrock to gówno od zawsze chodź w nie gram ;P Ale takiego gównianego gówna to jeszcze nie było Chapter3 ? jakoś tego nie widzę wooow zmienili wygląd paru broni zmienili wygląd nade i Super bosskooo chapter3 jest niech się dzieci cieszą tyle lat gram w tą grę że mogłem się domyślać że taka kicha będzie z tego ? Co to ma być 0 Broni new do IS 0 jakiś kostiumów itp ? nie zauważyliście oni nic nie zrobili czego nie było w chapter2 gratuluję wszystkim pozdrawiam.A lagi dalej lekkie są na serwerach jak były

a moze to poczatek??

moze w kolejnym udpate bedzie cos ciekawszego ciesz sie ze wogole cos robia

Opublikowano

Jak na nich to duży postęp ; ) Ten chapter miał być no... jakiś czas temu. Tak, więc się nawet ciesze. Robią wszystko małymi kroczkami :D

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Czekałem na ten cholerny chapter 3 rok i tak szczerze muwiąc to się zawiodłem bo spodziewałem sie wiecej co nam obiecywano nowe mapy i miało jeszcze być 90 % broni z makretplace w item shopie i inne pierdoly a co ja narazie widze to zmienione bronie zenada ;(

Opublikowano

Wiesz ja to samo stwierdzam no ale jednak mam się cieszyć gównem?D no to się cieszę lagi dalej są :) a zresztą napisze chyba w tym teamcie ostatnią odpowiedź to nie jest to co miało być

Opublikowano

Jeah już zasysam na nowo warrocka :D

Ej no... nie śmiejcie się zapowiadali przed wrześniem i dali przed wrześniem... tylko nie tego roku eheh xDxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...